logotype
Title of the document Tilaa siivous
Yritus

Offera Oy ammattimainen siivouspalvelu

Olemme 2014 perustettu perheyritys ja olemme toimineet nimellä Siististi.fi ! Tavoitteenamme on tarjota aina parasta ja laadukasta palvelua! Markkinat ovat kanssamme samaa mieltä, sillä vastaamme vuosi vuodelta yhä useamman yhtiön kiinteistöhoidosta.

Erikoistumme tarjoamaan korkealaatuista siivouspalvelua esim. kotitalouksille,yrityksille,ravintoloille,ja rakennuksille. Toimimme pääasiassa Helsingissä,Espoossa,Vantaalla Kauniaisissa,Kirkkonummella!
Työt tehdään aina laadukkaasti ja takuutyönä.   *Y-tunnus :3230846-4

8  vuoden kokemus


Olemme kehittäneet toimintaamme ja ammattitaitoamme parempaan suuntaan. Seuraamme ekologisia vaihtoehtoja siivousaineita valitessa! Pyrimme alati kehittämään palvelujamme ja toimintatapojamme parempaan suuntaan. Tavoitteenamme on antaa parhainta siivouspalvelua asiakkaillemme!

Haluamme rakentaa luotettavan ja pitkäkestoisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa! Tämän saavutamme hallinnollisella ja räätälöidyllä suunnittelulla jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan!Asiakkaittemme toiveet ovat meille ensisijaisen tärkeät,sekä asiakkaiden arvostus on meille tärkein tavoite
Meille kodin siivous ei tarkoita vain kiiltäviä pintoja ja raikasta tuoksua, vaan myös helpompaa arkea, terveellisempää ja turvallisempaa ympäristöä sekä mielekkäämpää elämää. Kotisi lisäksi haluamme vastuullisena työnantajana pitää huolta myös omasta henkilökunnastamme ympäröivää yhteiskuntaa unohtamatta.
Uskomme, että kunnollinen perehdytys ja jatkuva oppiminen ovat tärkeitä työssä viihtymisen motivaattoreita palkan ja muiden etujen ohella. Sen vuoksi panostamme kaikkemme työntekijäkokemukseen. Kaikki lähtee ihmisten kuuntelemisesta ja ideoiden jalostamisesta yhteiseen käyttöön. Yhdessä kehitetty toimintatapa palvelee kaikkia ja uskomme sen rakentavan parempaa työkulttuuria.

Siivouskokemuksia!

Liity tyytyväisiin asiakkaisiimme

Ammattitaitoiset siivouspalvelumme

Kotisiivous

Kaipaako kotisi perusteellista siivousta? Räätälöimme suursiivouksen tarpeidesi mukaisesti.

Muuttosiivous

mikäli haluat keskittää aikasi muuhun kuin siivoukseen, voimme hoitaa muuttosiivouksen puolestasi!

Toimistosiivous

Siistijämme pitävät aina huolen, että työn jälki on laadukasta ja ajallaan toteutettua.

Ikkunanpesu

Ikkunoiden lisäksi pesemme esimerkiksi parvekkeiden lasit ja muut kodin lasipinnat ekologisilla .

Kysymyksiä, ajatuksia?

Kerro meille mielipiteesi